14 Haziran 2022 Salı

SsangYong Torres


El değiştirme olayı tam bir keşmekeşe dönen SsangYong, yeni model tanıtımlarına devam ediyor. Ortaya çıkan yeni SUV ile bambaşka bir tasarım diline kavuşan Koreli marka henüz teknik verilerini açıklamadığı modelinden çok şey bekliyor.

6 şeritli bir ön panjura sahip olan Torres, bu detayıyla Jeep modellerini andırsa da LED farları ve köşeli tamponu yüzü farklılaştırıyor. 20 inç çaplı jantlar, cam altlarına sabitlenmiş yan aynalar, siyah renkli plastik korumalar, üzerine kilitli kutular eklenen kalın C sütunları, spoiler ve köşelere sıkıştırılmış LED stoplar aracın diğer tasarım dokunuşları. Aracın tavan rayları ve yüzgeç anteni de siyah renkli.

İç mekanda çift renkli deri döşeme sayesinde premium bir hava yakalayan Torres'in üst ve altı düzleştirilmiş ilginç tasarımlı direksiyon simidinin önünde ince bir gösterge ekranı yer alıyor. Orta konsoldaysa hem bilgi-eğlence sistemi hem de kumanda paneli dokunmatik ekranlardan oluşuyor. Metalik trim parçaları ve 700 litre hacimli bagaj da dikkat çeken özellikler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder