17 Haziran 2022 Cuma

Nio ES7


Nio ürün gamı genişlemeye devam ediyor. D segmentinde yer alan yeni SUV, ES8'in hemen altına konumlandırılmış. Markanın tanıdık yüzüne sahip olan aracın sunduğu performans ve maksimum menzil değerleri dikkat çekici.

Sivri burun yapısı ve çift katlı LED farlarıyla bir Nio olduğunu belirten ES7, kontrast renkte alınabilen tavanının ön bölümünde görülen sensörlerle dikkat çekiyor. Hemzemin kapı kolları ve tavan raylarıyla camlarn altına sabitlenen yan aynalar aerodinamik yapıyı geliştirirken siyah renkli gövde korumaları SUV vurgusu yapıyor. Sade duran arka bölümdeyse ince yapılı LED stop ve spoiler bulunuyor.

Aile benzerliğini sade görünen iç mekanında da sürdüren ES7'de üst ve alt kısımları düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, orta konsolu oluşturan büyük dokunmatik ekran ve altı boşaltılmış ara konsol bulunuyor. Ön koltklarda bacak destekleri sunan otomobilin arka koltukları da elektrik desteğine sahip. Açılabilir cam tavan da oldukça geniş.

4.912 mm boya, 1.987 mm genişliğe ve 1.720 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.960 mm. Bir çift elektrik motoru sayesinde dört tekerlekten çekişli olan ES7, 653 beygir güç, 850 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilen araçta üç batarya seçeneği mevcut. 75, 100 ve 150 kWh kapasiteli üniteler sırasıyla 485, 620 ve 850 km menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder