14 Haziran 2022 Salı

Toyota Compact Cruiser


Toyota'nın geçtiğimiz yılın sonunda sergilediği konsept araçlar yavaş yavaş detaylandırılıyor. İlk olarak küçük ve elektrikli SUV modelini gerçekliğe taşıyan Japon üretici, hem gövde tipi, hem de tahrik ünitesinin popülerliğinden yararlanmak istiyor gibi.

Üzerinde yuvarlak hat bulmanın zor olduğu otomobilin ön bölümünde büyük ve siyah renkli bir tampon, gümüş renkli korumalar ve çeki noktaları bulunuyor. LED farlar ve kaputtaki hava girişi de dikkat çekiyor. Çamurluklar ve kapı altlarında da devam eden siyah plastik korumalar, kapı kolları, cam altına eklenen yan aynalar ve tavan raylarında da aynı rengin kullanılmasıyla genel tasarımla bütünleşmiş.

Çift renkli jantlara sahip olan Compact Cruiser, kalın yapılı C sütununa eklenen merdiven sayesinde entegre tavan raylarına ulaşım sağlıyor. Arkadaysa köşelere çekilmiş LED stoplar ve çok çıkıntı yapmayan siyah renkli tampon görülebiliyor.

İç mekan tasarımı henüz kesinleşmemiş olsa da sızan görüntülere bakılırsa üst ve altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve orta konsolla birlikte yukarıya alınmış vites konsolu, köşeli iç mekan tasarımının detayları arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder