17 Haziran 2022 Cuma

Subaru Ascent


Subaru modelleri makyajlanmaya devam ediyor. 2017 yılından bu yana yüzü değişmeyen Ascent, daha çok ön bölümde yoğunlaşan bir operasyon geçirdi. İç mekana da yansıyan makyaj ardından kaput altında bir değişiklik olmamış.

Ön panjuru, son zamanların modasını takip ederek büyüyen otomobilin logosu artık krom bir çıta üzerinde duruyor. Yeni farlar aşağıya doğru uzarken ön tampon daha sportif bir tasarıma kavuşmuş. 20 inç çaplı siyah jantlara kavuşan aracın arkasında da stopların parantez biçimi aldıkları görülebiliyor.

İç mekanda yeni döşeme renkleri haricinde büyük bir değişiklik bulunmasa da eskiden fiziksel butonlara sahip olan ve orta konsolda yer alan birçok kumandanın artık büyük bir dokunmatik ekran üzerinden kontrol edildiği görülebiliyor. Ayrıca EyeSight kamera ve sensörleri de daha küçük bir kapak altına gizlenmiş.

Kaputu altında 2.4 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, Boxer motor bulundurmaya devam eden otomobil 265 beygir güç, 375 Nm tork üretmeye devam ediyor. Üretilen güç, sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) dört tekerleğe aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder