8 Haziran 2024 Cumartesi

Piëch GT


Piëch bir kere daha hayata dönmeye çalışıyor. 2019 yılında ortaya çıkan Mark Zero konseptiyle dikkatleri üzerine çeken marka şimdi de bu aracın daha köşeli hatlara sahip versiyonuyla beğeni toplamaya çalışacak. Otomobilin teknik özellikleri önceki denemede olduğu gibi etkileyici.

Uzun kaputu ve kısa bagaj kapağıyla klasik GT oranlarına sahip olan otomobilde büyük jantlar, köşelere çekilmiş LED farlar, hava çıkışlı kaput ve köşeli hatlara sahip ön tampon bulunuyor. Şişkin çamurluklar özellikle arkada güçlü bir görünüm sunarken çift katlı LED stoplar ve arka tampon altındaki difüzör çıkışı dinamik duruşu güçlendiriyor.

İç mekan tasarımı paylaşılmamış olan otomobilin sahip olması beklenen teknik verilerse etkileyici. İki elektrik motoru 1.000 beygir güç, 1.100 Nm tork üretmesi planlanan aracın maksimum sürati 300 km/s olacak. Her iki motorda da iki vitesli şanzımanlar kullanacak olan modelin 0-100 km/s deparıysa 2.6 saniyede tamamlanacak.

4.780 mm boya, 2.000 mm genişliğe ve 1.350 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.780 mm olarak açıklandı. GT'nin sahip olacağı bataryanın da detayları açıklanmamış olsa da menzilin 500 km olması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder