2 Haziran 2024 Pazar

Jeep Wagoneer S Trailhawk


Jeep, elektrikli Wagoneer modeli S'in ardından bu aracın araziye daha da uygun seçeneğini konsept olarak sergiledi. Detaylı teknik verileri paylaşılmayan otomobilin dış görünümü daha güçlüyken asıl yenilikler iç mekanda yaşanmış.

Ana hatlarında bir sürpriz yaşanmayan aracın ince yapılı LED farları korunurken panjur ön tampona entegre hale gelmiş. Çok parçalı LED sis farları genişleyen çamurluklar, ön hava geçiş yarıkları ve hem ön hem de arkada görülen daha kalın çeki demirleri farklılıklardan bazıları.

Standart aracın parlak siyah renkte sunulan gövde korumaları standart plastik hale gelirken tavana raylar ve port bagaj eklenmiş. Daha kısa tamponlar sayesinde yaklaşma ve uzaklaşma açıları iyileşen modelin 18 inç çaplı jantları 31.5 inç çaplı lastiklerle sunulmuş. Aracın yüksekliği de artırılmış.

İç mekanda yeşil renkli döşemeler ve daha yüksek yan desteklere sahip ön koltuklar sunan konseptte üç kollu direksiyon simidi sunulurken dokunmatik ekran sayısı üçten bire düşmüş. Kapı içi cepleri ve vites konsolu altında yer alan bölümde sabitleyici bantlar kullanan Jeep orta konsolun altına da tutacaklar eklenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder