14 Haziran 2024 Cuma

Isuzu MU-X


Isuzu D-Max temelli SUV MU-X makyajlandı. Daha agresif bir görünüme kavuşan otomobilin iç mekanında yapılan geliştirmeler de modernleştirme çalışmalarının ürünü. Kaput altındaysa güncelleme işlemi sonrasında bir şey değişmemiş.

Yenilenen farların iç tasarımını da değiştiren Isuzu, daha büyük ön panjur ve daha agresif görünen ön tamponla farklılaşma yakalamış. 20 inç çaplı jantlar yenilenirken bazı donanım seviyeleri siyah renkli çamurluk korumaları sunuyor. Yenilenen stoplar ortada birleşirken burada yer alan marka arması küçülmüş.

İç mekana geçildiğinde koltuk ve kapı içi döşemelerinin yenilendiği görülebilirken dijital gösterge paneli ve kablosuz Apple CarPlay ile Android Auto eklenen dokunmatik ekran yenilenmiş. Üç koltuk sırasına sahip olan otomobilin orta konsoluna iki fziksel buton eklenmiş olsa da dokunmatik ekranın menü kumandaları da dokunmatik hale gelmiş.

1.9 ve 3 litre hacimli turbo Diesel motor seçeneklerini koruyan araçta bu üniteler sırasıyla 150 beygir güç, 350 Nm tork ve 190 beygir güç, 450 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itişli ve dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen MU-X'te 6 ileri vitesli manuel veya yine 6 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder