15 Haziran 2024 Cumartesi

Hispano Suiza Carmen Sagrera

Hispano Suiza'nın tasarımı tartışmalı modeli Carmen'e yeni bir versiyon eklendi. Markanın 120. yaşını kutlayan bu model de etkileyici bir performans sunan elektrikli bir otomobil. Aracın iç mekanı da sunduğu güce uygun şekilde donatılmış.

Ana hatlarında değişim olmasa da ek hava girişlerine sahip olan daha agresif duruşlu ön tampon, ince kollu jantlar, çamurluklara açılan hava geçişleri, ön çamurluk çevresine eklenen deflektörler, arka çamurluk önündeki hava girişi ve yeni kapı kolları ön ve yan bölümdeki değişiklikler.

Arkadaysa değişim biraz daha bariz. Çift parçadan oluşan dev bir spoiler ile donatılan otomobilin aerodinamik paketi, yeniden tasarlanan difüzör çıkışıyla tamamlanmış. Aracın kapılarının yukarıya doğru açıldığını da ekleyelim.

Karbon fiberden üretilen gövde iç mekanda da kendisini gösteriyor. Dijital gösterge paneli ve dik yerleşime sahip dokunmatik ekrana sahip bölümde yere sabitlenen metal pedal seti, altın renkli trim parçaları, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, deri ve Alcantara döşemelerle ara konsolda yer alan vites seçim düğmeleri diğer detaylar arasında.

Dört elektrik motoruna sahip olan otomobil 1.115 beygir güç, 1.160 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 2.6 saniyede ulaşabilen araçta karbon seramik fren diskleri, ayarlanabilir süspansiyon sistemi ve sanal kilitli arka diferansiyel sunulmuş. 103 kWh kapasiteli bataryalarsa 480 km menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder