29 Haziran 2024 Cumartesi

Hyundai Inster


Hyundai'nin elektrikli modellerine bir de minik katılım var. Casper temelleri üzerine geliştirilen Inster markanın elektrikli araçlar pazarında daha etkili olmasını sağlayacak. Boyu, benzinli kardeşinden uzun olan otomobil yine de A segmentinde yer almaya devam ediyor.

Dış tasarımını Casper ile paylaşan otomobilin ön bölümünde yer alan hava girişlerinin tamamı kapatılmış. Jant çapları 17 inçe kadar çıkabilirken tavan raylarına birer ayak eklenmiş. Arka bölümünde de çift katlı stoplar kullanımda. Casper'dan 230 mm daha uzun olan otomobilin boyu 3.825 mm'ye, aks mesafesi de 180 mm uzamayla 2.580 mm'ye ulaşmış.

Şık ve açık renkli plastikler sayesinde ferah bir iç mekana sahip olan otomobilde dijital gösterge paneli, üç kollu direksiyon simidi, geniş dokunmatik ekran ve birçok fiziksel kumanda bulunuyor. Ön yolcunun önüne ek raf yerleştiren Hyundai, 280 litre bagaj hacmini, öne kayabilen arka koltuklar sayesinde 351 litreye ulaştırabiliyor.

Kaputu altında iki motor seçeneği bulunan elektrikli otomobilin 97 beygir güç, 147 Nm tork üretebilen seçeneğinde 42 kWh kapasiteli bataryalar 300 km menzil sunuyor. 115 beygir güç sunan versiyonsa 49 kWh kapasiteli bataryalara ve 355 km menzile sahip. Şarj hızıysa 120 kW.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder