26 Haziran 2024 Çarşamba

Pontiac G8 Concept


Yanlış görmüyorsunuz; Karşınızda bir Pontiac konsepti duruyor. GM'in markayı rafa kaldırmasının ardından gün yüzü göremeyen bu otomobil markanın son konsepti olma özelliğine sahip. Araçta sunulan bazı detaylar güncel araçlarda karşımıza çıkıyor.

Seri üretimdeki G8 bir sedan olsa da aynı ismi taşıyan konsept liftback gövdesiyle karşımıza çıkıyor. Ön bölümde çift parçalı panjur ve dik yerleşime sahip farlar dikkat çekerken köşeli hatlar yanda da devam ediyor. Dev jantlar ve ince yapılı yan aynalar bu bölümün il dikkat çekenleri.

Çerçevesiz kapı camlarına sahip olan otomobilin ön kapı kolları hemzemin yapıdayken arka kapı kolları gizlenmiş. Arka bölümde Opel GT'nin ikizi Pontiac Solstice'ten alınmış gibi duran stoplar ve tampona entegre edilmiş egzoz çıkışları görülebiliyor.

İç mekanı da hazır olan konseptin yaşam alanı üç kollu direksiyon simidi, eskitilmiş deri döşemeleri yuvarlak göstergeler ve geniş bir vites konsoluyla öne çıkıyor. Cam tavanın ferahlaştırdığı kabinde havalandırma ızgaraları da şık bir şekilde gizlenmiş. Bu arada vites konsolu arkaya doğru uzuyor ve bu bölümde de iki koltuk sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder