20 Nisan 2024 Cumartesi

LEVC L380


Son zamanlarda lüks MPV akımı Çin'den çıkıp Avrupa hava sahasına ulaştı. London Electric Vehicle Company de bu yarışa katılan markalar arasına eklendi. Yüksek performans sunmuyor olsa da iç mekanda sunulan lüks, bunu unutmamızı sağlayabilecek gibi.

Dışarıdan bakıldığında, çift katlı LED farlarının tasarımı nedeniyle Hyundai Staria'yı andıran otomobil yuvarlak hatlara ve kısa bir kaputa sahip. Aerodinamik jantlar ve hemzemin kapı kolları haricinde sütunlar, yan aynalar ve tavanın kontrast renge boyanması sade tasarımı pekiştirmiş. Spoiler ve arka tamponu küçük olan aracın LED stopları da bagaj kapağında birbirine bağlanıyor.

İç mekana geçildiğinde, ön bölümde dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekran haricinde üç kollu direksiyon simidi, çift renkli döşemeler ve bol depolama alanı sunulduğu görülebiliyor. 3 koltuk sırasına sahip olan aracı 6 veya 8 kişilik olarak almak mümkün olacak.

Arka bölümde cam tavan da sunan modelin 6 kişilik versiyonlarında büyün koltuklar tekli olsa da en büyük lüksü ikinci sıra sunuyor. Elektrikli üniteler ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonuna sahip. Kontrollerin çoğu koltuktaki dokunmatik kumandadan ayarlanabiliyor. 1. koltuk sırası arkasında dokunmatik ekranlar da bulunuyor.

Teknik verileri kesinleşmemiş olsa da tek elektrik motoruna ve 272 beygir gücüne sahip olması planlanan aracın 73 ve 120 kWh kapasiteli iki batarya seçeneği bulunacak. Büyük bataryanın yaklaşık 700 km menzil sunması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder