19 Nisan 2024 Cuma

Shelby Super Snake


Shelby Super Snake geri döndü. Üreticinin S650 Ford Mustang temelleri üzerine geliştirdiği ilk otomobil olan aracın standart ve yüksek güçlü seçenekleri bulunuyor. Üstelik bu modeli coupé ve cabriolet gövde seçenekleriyle satın almak mümkün.

Yenilenen ön tamponunda daha geniş hava girişleri bulunan otomobile farklı bir ön panjur ve uzatılabilen splitter eklenmiş. Bol hava çıkışına sahip kaput, 20 inç çaplı jantlar, genişletilen yan etekler, daha büyük spoiler ve difüzör de otomobile eklenen donanımlar arasında.

Fren sistemi güçlendirilen araçların süspansiyon sistemi de elden geçirilmiş. İç mekandaysa dijital gösterge panelinin yeni grafik tasarımı, manuel şanzımanlı araçlarda kısalan vites kolu, sınırlı üretim plakası, kapı eşiklerine eklenen Super Snake armaları, metal pedal seti ve Shelby armalı paspaslarla koltuk sırtlıkları dikkat çekiyor.

Kaput altında 5 litre hacimli V8 motoru koruyan otomobilin giriş seçenekleri 487 beygir güç üretebilse de daha yüksek performans isteyenler, kompresör beslemeli motorun 841 beygir gücündeki versiyonunu sipariş edebilir. Araçlar Borla egzoz sistemiyle sunulurken manuel ve otomatik şanzıman seçenekler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder