19 Nisan 2024 Cuma

Citroën C3 Aircross


Citroën'in yaklaşık 1 yıl önce Asya ve Güney Amerika pazarları için tanıttığı C3 Aircross Avrupa için de ortaya çıktı. Opel Frontera'nın teknik ikizi olan SUV, 2023 yılında tanıtılan modelle C3'ün birleşimi gibi görünüyor. Aracın kaputu altında da tanıdık üniteler bulunuyor.

Farklı kıtalarda ana hatları değişmeyen otomobil sürpriz olmayan şekilde Frontera'nın da ikizi gibi duruyor. 240 mm uzayan boyu 4.390 mm'ye ulaşan aracın yüzüyse C3'ten alındığından ismini paylaştığı kardeşinden daha sert görünüyor. 

Ters parantez şekilli LED stoplar, kontrast tavan rengi ve şık jantlar haricinde kapı kollarının da 1 yaşındaki kardeşten farklı göründüğünü belirtelim. Markanın yeni logosuyla birlikte tavan rayları, ve tamponların da elden geçirildiği söylenebilir.

Kaputu altında 1.2 litre hacimli benzinli motora sahip hibrit ünite bulunan otomobilin elektrik motorlu seçeneği de sunulacak. Otomobilin sunulacağı pazarlara göre elektriklendirilmemiş içten yanmalı motor seçeneklerinin de bulunması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder