4 Mayıs 2023 Perşembe

Citroën C3 Aircross


Citroën model ailesi Asya'da genişlemeye devam ediyor. Yakın gelecekte Güney Amerika'da da sunulacağı açıklanan araçsa C3 Aircross. İsim tanıdık olsa da otomobilin farklı tasarımı ve 7 kişilik kapasitesi farklılığını ortaya koyuyor.

Çift katlı LED farlar ve dört kollu jantlarıyla bir Citroën olduğunu belli eden otomobilin tavan ve yan aynaları da kontrast renkte alınabiliyor. Hava girişleri tampon tarafından ikiye bölünen modelin arka bölümü de kalın C sütunu ve yanlara doğru uzayan stoplarla öne çıkıyor. Arka tampon, çamurluklar ve kapıların altında siyah renkli plastik kullanılmış.

İç mekanda açık renkli döşemeler sunan otomobilin bu bölümdeki tasarımı da markaya yakışan cinsten. Havalandırma ızgaraları ve direksiyon simidi tasarımı diğer Citroën modellerine göndermeler yapan araçta dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekran kullanılmış. Bagaj hacmiyse 5 koltuklı kullanımda 511 litreye kadar çıkıyor.

Kaputu altında 1.2 litre hacimli, 3 silindirli, benzinli ünite bulunan otomobil 110 beygir güç üretebiliyor. Şimdilik sadece 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulan aracın boyu 4.32 metre, yerden yüksekliğiyse 200 mm olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder