28 Nisan 2023 Cuma

Ora Lightning Cat


Çinli markaların Avrupa istilası devam ediyor. Great Wall Motors'un alt markalarından olan Ora, bu pazara girecek ilk aracının ilginç tasarımlı Lightning Cat olacağını duyurdu. Aracın birçok noktasında Porsche'nin eski modellerinin izlerini görmek mümkün.

Yuvarlak hatlarını yine yuvarlak aydınlatma grubuyla süsleyen otomobilin kapılarında derin karakter cizgisi dikkat çekiyor. Jantları çok büyük olmayan modelin kapı kollarıysa hemzemin yapılarıyla aerodinamik yapıyı iyileştiriyor. Araç bir sedan olsa da arka kısmının aldığı açı ilginç.

Modern ve sade bir iç mekana sahip olan iç mekanında kapı kollarından orta konsola, direksiyon simidinden gösterge paneline kadar birçok noktada Porsche izleri görülebilen otomobilde geniş dokunmatik ekran ve şık bir şekilde gizlenmiş havalandırma ızgaraları kullanılmış.

İki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen otomobilin çift motorlu seçenekleri 402 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sayesinde aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresiyse 4.3 saniye seviyesine iniyor. Batarya kapasitesiyse 83.5 kWh olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder