28 Nisan 2023 Cuma

MG Comet EV


MG'den ilginç bir şehir otomobili tanıtımı geldi. Aslında farklı pazarlarda satılmak üzere hazırlanan ve MG logosuna sahip bir Wuling Air olan otomobil tasarımıyla kalpleri kazanamayacak olsa da sunduğu özellikler dikkat çekici.


Köşeli hatlara sahip olan otomobil 2.97 metre boya ve 12 inç çaplı jantlara sahip. Hem ön hem de arkada çift katlı aydınlatma grubu sunan modelin kapıları arkasında yer alan cam alanlarının genişlemesi ilginç bir tasarım unsuru. Yan aynalar ve tavansa kontrast renkte tercih edilebililyor.

Kısa boyuna rağmen dört kişilik oturma kapasitesi sunan otomobilin iç mekanıysa daha oldun bir tasarım sunuyor. Dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran aynı camın altına alınırken şık havalandırma ızgaraları ve iki kollu direksiyon simidi dikkat çekiyor. Açık renkli döşemeler de iç mekanı geniş göstermiş.

42 beygir güç üretebilen motoru çok güçlü olmasa da şehir içinde yapılacak yolculuklarda yeterli olduğu söylenebilecek otomobilin bataryalarıysa 17.3 kWh kapasiteli. 230 km menzil sunan bataryalar sadece AC şarj uyumuna sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder