25 Nisan 2023 Salı

GAC Van Life


Çin'den gelen çılgın konseptlere bir yenisi eklendi. Bu sefer karşımıza çıkan otomobilin seri üretime geçme şansı olmasa da markanın yollarda görebileceğimiz modellerinde kullanılması beklenen teknolojileri sergilemesi bakımından önemli bir araç.

Yükseltilmiş elektrikli ve otonom bir van olan Van Life'ın ön bölümü oldukça ilginç görünüyor. Küçük parçalara bölünmüş LED aydınlatmanın hemen üzerinde başlayan cam ve tampon altına eklenen spoiler farklı duruşu sağlayan detaylar arasında. Tavan dahil bütün yüzeylerde karşımıza çıkan LiDar sensörleri de gözlerden kaçmıyor.

Dev lastikleri havasız yapıda olan konseptin arka bölümünde yan camlar bulunmasa da tekerlekler arasına depolama bölümü eklenmiş. Arka yüzeyi ön tarafın bir kopyası olan Van Life'ta birçok farklı yöne açılan kapı ve kapak yer alıyor.

Bu sayede iç mekanına geçilen aracın farklı havuzlara sahip kasası modüler tasarıma sahip. Ön bölümse sade görünümüyle dikkat çekiyor. Oval direksiyon simidi ve iki koltuk arasına yerleştirilen vites selektörü bu bölümde en çok dikkat çeken ikili. Kapılarsa beyaz renkli kayışlar çekilerek açılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder