4 Mayıs 2023 Perşembe

Buick LaCrosse


Buick LaCrosse yoluna devam ediyor. Son zamanlarda iyice popülerleşen SUV modelleri arasından sıyrılan büyük sedan seçenekler arasında olan otomobil yeni neslinde de bir önceki gibi Çin pazarına özel bir otomobil olacak.

Markanın yeni yüzüne sahip olan otomobilde ince yapılı LED stoplar, sivri bir burun yapısı ve büyük ön panjur sunuluyor. Yumuşak hatlara sahip karakter çizgileri sonrasında kısa tutulan bir bagaj kapağı ve birbirine bağlanan LED stoplar görülebiliyor. Kromajlı egzoz çıkışları da şık bir dokunuş.

Modern bir iç mekana sahip olan otomobilde dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran birbirine bağlı. Dört kollu direksiyon simidi ve yükseltilmiş ara konsol da kapılara alınmış elektrikli koltuk kumandaları gibi dikkat çekici. Açık renkli döşemeler ve ince yapılı havalandırma ızgaraları da gözlerden kaçmayan detaylar arasında.

Henüz teknik detayları tam olarak ortaya çıkmamış olsa da aracın kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli bir motorun yer alacağı ve ünitenin 240 beygir gücünü yere 9 ileri vitesli otomatik şanzıman üzerinden aktaracağı biliniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder