18 Nisan 2024 Perşembe

Nissan Qashqai


Nissan Qashqai makyajlandı. Japon üreticinin popüler SUV modelinin kaputu altında yenilik bulunmasa da yüzünde yaşanan değişim yeni modelin tanınmasına yardımcı oluyor. N-Design donanımıysa aileye yeni katılan sportif bir paket.

Daha yuvarlak tasarıma sahip burun kısmında farları iki parçaya ayrılan otomobilin panjuruysa çok daha büyük. Ön tampon tasarımı da daha agresif olan araca yeni gövde renkleri ve jant tasarımları eklenmiş. Arka bölümde LED stopların iç tasarımlarının değiştiği görülebilirken bu bölümde tampon da farklı bir görünüme bürünmüş.

N-Design paketiyle birlikte kapı altı ve çamurluk korumaları gövde rengine boyanan otomobilin arka tamponu da, üzerinde yer alan siyah renkli trim parçası haricinde gövde rengi. Bu araçlarda 20 inç çaplı jantlar standart olarak sunulurken siyah renkli tavan, yan ayna ve tavan rayı üçlüsü de önceden olduğu gibi makyajlı araçta da bulunuyor.

İç mekanda dijital gösterge panelinin yeni grafikleri ve daha büyük dokunmatik ekran haricinde bu ünitenin Google işletim sistemine kavuşması en büyük değişiklikler. N-Design'da bol bol Alcantara benzeri döşemeye kavuşan otomobilde Qashqai yazılı ön koltuk sırtlıkları da sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder