5 Temmuz 2023 Çarşamba

Volkswagen T-Cross


Volkswagen, küçük SUV modellerinden T-Cross'u makyajladı. İç mekanı da daha teknolojik olan otomobilin motor seçeneklerinde eksilme olsa da temellerde bir değişiklik olmadığından geriye kalan ünitelerde fark yok.

Ön tamponu daha agresif bir görünüme kavuşan otomobilin bu bölümde LED aydınlatma sunmaya başladığı görülebiliyor. Farlar da ince bir LED çubukla birbirine bağlanırken yeni marka logosu, deseni değişen panjurun ortasında yerini almış. Yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri de listeye eklenmiş. Arka tamponuna sahte hava çıkışları ve gümüş renkli koruma eklenen aracın LED stopları da X biçimli ünitelerine kavuşmuş. 

İç mekana geçildiğinde artık dijital gösterge panelinin bütün donanım seviyelerinde standart olduğunu öğreniyoruz. Direksiyon göbeğinde yeni logo yerini alırken dokunmatik ekran da büyümüş. Ayrıca klima kumandaları da artık dokunmatik.

Kaput altında artık Diesel motor opsiyonu sunmayan T-Cross'un 1 litre hacimli, benzinli motoru 95 ve 115 beygir güç üretebilen seçeneklere sahip. 1.5 litre hacimli seçenekse 150 beygir gücünde. Motor seçeneği ve donanıma göre 5 ve 6 ileri vitesli manuel şanzıman veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman (DSG) standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder