4 Temmuz 2023 Salı

Kia Picanto


Kia, A segmentinde yer alan hatchback modeli Picanto'yu makyajladı. Çok agresif bir yüze kavuşan otomobilin kaputu altından bir motor seçeneği eksilirken iç mekanda da büyük yenilikler yaşanmamış.

Yenilenen panjur, tampon ve LED farlarıyla çok daha dikkat çekici duran modelde yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri kullanılıyor. Yenilenen stopları da artık bagaj kapağında birleşen otomobilin arka tamponu da farklı bir tasarım sunuyor. Markanın yeni logosu da burada yerini alırken bagaj açma düğmesi ve geri görüş kamerası da biraz daha yukarıya alınmış.

İç mekanda en büyük yenilik dijital gösterge paneli olurken dokunmatik ekran da artık kablosuz şekilde güncellenebiliyor. Ön konsol farklı bir plastikten üretilirken döşeme renklerinde de ufak bir güncelleme yapılmış.

Kaputu altında 1 ve 1.2 litre hacimli, atmosferik emişli motorlar bulunan Picanto'nun turbo beslemeli ünitesiyse aileye veda etmiş. Araç, satıldığı pazara göre 4 ileri vitesli otomatik, 5 ileri vitesli manuel veya yine 5 ileri vitesli, tek kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder