13 Mayıs 2020 Çarşamba

Kia Picanto / Morning


Kia'nın 2017 yılında yeni neslini tanıttığı minik hatchback modeli Picanto makyajlandı. Hafifçe güncellenen otomobilin yapısında büyük değişiklikler olmasa da sunulan yenilikler dikkat çekici.

Ön panjura yatay çıtalar ekleyen Kia'nın LED farları da yeni desenlerine kavuşmuş. Yeni tampon da biraz daha sportif bir duruşa kavuşmuş. Yeni jantlar ve gövde rengi seçenekleri modelin güncelliğini korumasını sağlarken tavanda yüzgeç anten dikkat çekiyor.


LED stopların da iç tasarımları yenilenirken farklı görünen arka tamponun üzerinde bulunan geri vites ve sis farı incelmiş. Sahte egzoz ve hava çıkışları da bu bölümde dikkat çeken detaylar arasına katılmış.

İç mekanda yeni gövde renklerine uyumlu trim parçası renkleri kullanmaya başlayan Picanto'nun hem dokunmatik ekranı hem de gösterge panelinde yer alan dijital ekranı büyümüş. Aracın donanımında açılır tavan, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve soğutmalı sürücü koltuğu bulunuyor.


Kaputu altında 1 litre hacimli, 3 silindirli motor kullanmaya devam eden otomobilin bu ünitesi elden geçirilmiş. Sunulduğu pazara göre 67 ve 76 beygir güç üretebilen doğal emişli seçeneklere sahip olan ünitenin 100 beygir güç üretebilen, turbo beslemeli bir versiyonu da bulunuyor. Motorlar 4 ileri vitesli otomatik, 5 ileri vitesli manuel veya 5 ileri vitesli, tek kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

2 yorum:

  1. onur baba n'apan yav testler falan nasıl gidiyor? aynı devam mı, yoksa korona vayrıs vurdu mu sizi de?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Video boldu kenarda. Test ve lansmanlar duman oldu ama kanal videosuz kalmıyor.

      Sil