27 Temmuz 2023 Perşembe

Mercedes-Benz V Serisi, Vito, eVito, EQV ve Marco Polo


Mercedes'in popüler ticari modeli Vito yenilendi. Binek seçenek V Serisi, karavan Marco Polo ve bu araçların elektrikli seçeneklerini de kapsayan makyaj operasyonu dış mekanı çok değiştirmese de iç mekan için aynı şeyi söylemek zor.

Önden bakıldığında panjurun çok daha büyük hale geldiği görülebilirken tampon tasarımı da bu nedenle güncellenmiş. LED farların iç tasarımı yenilenirken aynı şeyi gövde renkleri ve çapları 19 inçe kadar çıkan jantlar için de söyleyebiliriz.V Serisi'nin etekleri ve tamponlarında ek kromaj göze çarpıyor. Bu araçlarda marka amblemi üzerine "Mercedes-Benz" işlemesi gelirken LED stoplar da hafifçe elden geçirilmiş.

Vito'nun iç mekanında dokunmatik düğmelere sahip direksiyon simidi ve daha geniş dokunmatik ekran dikkat çekerken havalandırma ızgaraları ve bardaklıklar makyajlanmış. Orta konsolda kullanılan fiziksel butonlar da güncel binek Mercedes modellerinden alınmış.

V Serisi'nin iç mekanıysa binek modellere çok daha yakın. Deri döşeme, metal trim parçaları, ambiyans ışıklandırması, dijital gösterge paneli ve entegre dokunmatik ekran daha şık görünüyor. Havalandırma ızgaraları ve orta konsolda yer alan dokunmatik panel de modern görünüme katkıda bulunuyor. 

Arkada yer alan elektrikli ve tekli koltuklarda ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonları sunuluyor. Bu bölümde katlanabilir tepsiler ve bacak destekleri de yer alıyor. İleri-geri kaydırılabilen koltuklar, cam tavan ve Burmester ses sistemiyle daha üst seviyede konfor sunuyor.

Güvenlik ve sürüş yardımcı sistemleri de güncellenen otomobillerin kaputu altında yer alacak üniteler henüz detaylandırılmadı. Yine de makyaj öncesinde pazara göre 1.7, 2 ve 2.2 litre hacimli Diesel ünitelere sahip olan araçların elektrikli seçenekleri EQV de 204 beygir güç üretebilen bir motora sahipti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder