15 Haziran 2023 Perşembe

Telo Truck


Elektrikli pick up modellerinin sayısı artacakmış gibi görünüyor. Bu sefer karşımıza yeni bir markayla çıkan araç minik boyutları ve yüksek gücüyle ilginç bir seçenek olarak ortaya çıkmış. İç mekan fotoğraflarıysa henüz yayınlanmadı.

3.860 mm boya sahip olan modelin ön bölümü dik bir yapıya sahip. Köşelere yerleştirilen lastikler ve neredeyse aracın önünden başlayan A sütunu ilginç oranlar ortaya çıkarmış. 3 parçadan oluşan LED farlar, kapılara eklenen ilginç karakter çizgisi dik yerleşimli LED stoplar aracın diğer detayları arasında.

İç mekanı henüz son halini almamış olsa da açılabilir cam tavana sahip olduğu görülebilen dört kapılı pick up, kasa bölümünün kapatılmasına da olanak sağlıyor. Hatta bu durumda arkaya eklenen koltuklarla 3 koltuk sırasına kavuşuluyor. Kasa altı depolama hacmiyse snowboard büyüklüğünde eşyaları taşıyabiliyor.

Kasa uzunluğu 1.5 metreden fazla olan aracın teknik verileri de bol olmasalar da elde olanlar etkileyici. Çift elektrik motoruyla 500 beygir üzerinde güç üretebilen dört tekerlekten çekişli modelin kapasitesi açıklanmayan pilleri 560 km üzerinde menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder