13 Haziran 2023 Salı

Buick Electra E4


Buick model ailesi büyümeye devam ediyor. 2022 yılında tanıtılan Electra E5'in ardından sıra geldi bu otomobilin daha sportif duran kardeşine. Özellikle arka bölümünde yapılan tasarım değişiklikleriyle dikkat çeken otomobil şıklığıyla öne çıkıyor.

İnce yapılı LED farlara sahip sivri burun kısmını Electra E5 ile paylaşan aracın ön tamponu daha sportif bir görünüme sahip. Kapı altları, çamurluklar ve tamponlarda siyah renkli korumalara sahip olan aracın jantları da farklı görünüm sunuyor.

Kapı kolları hemzemin tasarıma sahip olan modelin arka bölümü daha alçak bir tavan yapısı sunuyor. Bagaj kapağı camının üst ve altında birer spoiler sunan E4'ün ince yapılı LED stopları da tanıdık. Arka tamponsa aynı önde olduğu gibi sportif bir duruşa sahip.

İç mekana geçildiğinde üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve kısayol tuşlarının E5'ten alındığı görülebiliyor. Ara konsol ve ön yolcu konsoluysa farklı bir duruşa sahip. Cam tavan da kardeşinde olduğu gibi oldukça büyük.

Önden çekişe ve tek motora sahip olan Electra E4'ün gücü 245 beygir olarak açıklandı. 65 kWh kapasiteli bataryalara sahip olan aracın daha güçlü versiyonuysa çift motor ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 287 beygir güç, 465 Nm tork üretebiliyor. 80 kWh kapasiteli bataryalarla donatılan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 6.2 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat her iki araçta da 180 km/s'te sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder