20 Aralık 2022 Salı

Buick Electra E5



Çin'de ilginç işlere imza atan Buick, yeni elektrikli SUV modelini tanıttı. Tasarımında Electra-X konseptinden izler görülebilen otomobilin iç mekan görüntüsü paylaşılmamış olsa da motor gücü açıklandı.

Hyundai'nin de son zamanlarda yaptığı gibi LED farları ikiye bölen Buick, alt kısımdaki üniteleri şık bir şekilde gizlemiş. Aerodinamik tasarımlı jantlar, hemzemin kapı kolları, siyah renkli cam çerçeveleri ve tavan rayları da yan bölümün detayları arasında.

Tavanında yüzgeç anten bulunan araçta siyah renkli spoiler ve bu parçanın üzerine alınmış üç parçadan oluşan fren lambası bulunuyor. Arka tamponu çok çıkıntı durmayan Electra E5'in yatay stopları da ince yapılı ve LED teknolojisi kullanıyor. Jant çaplarıysa 20 inçe kadar uzanıyor.

Modern bir iç mekana sahip olan otomobilin dijital gösterge tablosu ve dokunmatik ekranı bitişik yapıya sahip. Açık renkli deri döşemelerle ferahlaşan kabinde üç kollu direksiyon simidi ve yüzen ara konsol bulunuyor. Şık bir şekilde gizlenmiş havalandırma ızgaraları, kromajlı trim parçaları ve ambiyans ışıklandırması da iç mekanı zenginleştirmiş.


4.892 mm boya, 1.905 mm ene ve 1.655 yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesiyse 2.954 mm. 68.4 ve 78.7 kWh kapasiteli iki batarya seçeneği sunan otomobilin önden çekişli seçeneği 204 veya 245 beygir güç, 330 Nm tork üretebililiyor. Çift motorla dört tekerlekten çekişe sahip olan versiyonsa 287 beygir güç, 465 Nm tork üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder