21 Aralık 2022 Çarşamba

Voyah Zhuiguang


Dongfeng'in lüks markası Voyah, yeni modelini tanıttı. Zhuiguang gibi bizler için karmaşık bir isimle karşımıza çıkan otomobil bir liftback gibi dursa da aslında bir sedan. Üstelik boyutlarına göre sunduğu performans etkileyici.

İlginç bir ön panjura sahip olan otomobilin genel hatlarına baktığımızda elektrikli bir araçla birlikte olduğumuz anlaşılıyor. Aerodinamik tasarımlı jantlar, hemzemin kapı kolları, kısa tutulan bagaj kapağı ve seviye ayarlı spoiler hava sürtünme katsayısını 0.225'e çeken detaylar. 3 boyutlu LED stoplar da dikkat çekici.

5.088 mm boya ve 1.970 mm genişliğe sahip olan otomobil 1.505 mm yükseklik ve 3.000 mm aks mesafesi sunuyor. Dış mekan gibi içi de oldukça geniş olan araçta altıgen direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve üç farklı dokunmatik ekran bulunuyor. Panoramik cam tavan ve arka koltukların kumandası olan dokunmatik ekran da konforu artırıyor.

Her iki aksında da birer elektrik motoru bulunan otomobil 510 beygir üzerinde güç, 730 Nm tork üretebiliyor. 86 ve 109 kWh kapasiteli bataryalarla donatılabilen aracın menzili 730 km'ye kadar çıkabiliyor. Küçük bataryayla 0-100 km/s deparı 3.8 saniye süren Zhuiguang 210 km/s sürate ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder