22 Aralık 2022 Perşembe

Bertone GB110


Daha çok büyük üreticiler için yaptıkları göz alıcı tasarımlarla isimlerini duyuran İtalyan markalarından Bertone, yüksek performanslı bir araç tanıttı. Bir Alman markasının temellerini kullandığı belirtilen otomobilden 33 adet üretilecek.

Köşeli hatlarıyla öne çıkan otomobilin burun kısmında uzun bir splitter, derin hava girişleri ve LED farları birbirine bağlayan bir spoiler bulunuyor. Önde 21, arkadaysa 22 inç çaplı, tekbijonlu jantlara sahip olan otomobilin kapıları, alt bölümlerinde de cam sunuyor.

Yan hava girişleri B sütunu altına gizlenen otomobilin kaputunda ince boşluklar yer alıyor. Arkadan bakıldığındaysa ince yapılı LED stoplar, büyük difüzör ve tampon yanlarında yer alan hava çıkışları gözlerden kaçmıyor. Hemzemin kapı kolları ve dörtgen egzoz çıkışları da dikkat çekici.

Yukarıya doğru açılan kapılardan ulaşılan iç mekanda Lamborghini etkileri görülebilen otomobilin kapı kolları ve yan aynaları da Huracán'dan alınmış. Kaput altında yer alan motorun detaylı bilgileri verilmemiş olsa da 1.100 beygir güç, 1.100 Nm tork üretebildiği ve 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla gücü dört tekerleğe aktardığı açıklanıyor. 0-100, 0-200 ve 0-300 km/s deparlarını 2.79, 6.79 ve 14 saniyede tamamlayabilen aracın maksimum süratiyse 380 km/s'in üzerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder