13 Nisan 2022 Çarşamba

Lamborghini Huracán Tecnica


Huracán ailesi çeşitlenmeye devam ediyor. Tecnica isimli yeni seçenek, standart Huracán Evo ile STO arasında bir köprü oluşturuyor. Üstelik aracın tasarımında, Lamborghini'nin V12 motorlu araçlarından ipuçları var.

Bizleri farklı bir ön tamponla karşılayan otomobil bu bölümde splitter ve yatık Y biçimli hava girişleri sunuyor. 20 inç çaplı jantlar tek bijona sahipken sabit spoiler ortalama boyutlarıyla dikkat çekiyor. Karbon fiber kaputta bol hava çıkışına yer veren Lamborghini bu kısımda sunduğu camla motorun görünmesine de izin vermiş. Altıgen egzoz çıkışlarına sahip olan Huracán Tecnica'nın difüzörü de farklı tasarıma sahip.

Tecnica armalı koltuklar haricince iç mekanda da bir farklılık olmasa da yönlendirilebilir arka aks ve karbon seramik frenler standart donanıma alınmış. Bu arada arkadan itişli otomobilin kuru ağırlığı da 1.379 kg olarak açıklandı.

Kaputu altında yer alan 5.2 litre hacimli V10 motor 640 beygir güç, 565 Nm tork üretebilen otomobil 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanı da korumuş. Aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasıysa 3.2 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder