12 Nisan 2022 Salı

Chery Arrizo 8


Chery'nin yeni modelleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda büyük çoğunluğu elektrikli olan yeni otomobillerin aksine bu sefer Çinli üreticiden benzinli motora sahip bir araç geldi. Tasarımsa hem iç hem de dışta dikkat çekici.

LED farların arasında Lexus ve Hyundai modellerine göz kırpan büyük bir panjur barındıran aracın bu bölümde agresif göründüğü söylenebilir. Büyük jantlar ve uzun C sütunu yan tasarımda dikkat çekerken bagaj kapağında birleşen LED stoplar ve ilginç düşünülmüş dörtlü egzoz çıkışo gözlerden kaçmayan detaylar.

Renkleri biraz soru işareti oluştursa da iç mekanı da birçok markaya göndermeler yapan araçta dijital gösterge paneli, ince yapılı havalandırma ızgaraları, altı kesik direksiyon simidi, büyücek bir dokunmatik ekran, ahşap kaplama ve yükseltilmiş bir vites konsolu kullanılmış.

Kaputu altında 1.6 ve 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli motorlar kullanılacak olan araç 197 ve 255 beygir güç üretebilecek. Maksimum tork değerleriyse sırasıyla 290 ve 390 Nm. Önden çekişli ikilide 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder