14 Nisan 2022 Perşembe

Hyundai Palisade


Hyundai, 2018 yılında tanıttığı büyük SUV modeli Palisade'i makyajladı. Kaputu altında bir yenilik sunmayan otomobilin hem dış hem de iç tasarımı güncellenirken donanımında da zenginleşme yaşanmış.

Dik köşelerin kullanıldığı yeni burun tasarımında Tucson'a göndermeler yapan otomobil çoklu far grubunu koruluş. Ön tamponun alt kısmı da biraz daha sade bir görünüme kavuşmuş. 20 inç çaplı jantlar yeni tasarımlarına kavuşurken stopların alt bölümü, makyajlanan arka tamponda korumanın hemen üzerine alınmış.

İç mekanda vites konsolu ve kapı içleri aynı kalsa da dijital gösterge paneli, daha büyük dokunmatik ekran ve dört kollu direksiyon simidinin gelişi farklılık yaratmış. Havalandırma ızgaralarının da daha ince bir tasarıma kavuştuğunu söyleyebiliriz.

Üç koltuk sırasına sahip olan Palisade, her üç sırada da ısıtma, USB girişleri ve havalandırma çıkışları sunarken ilk iki sırada koltuk havalandırması, 1. sıradaysa masaj bulunduruyor. Bir çift sunroof ve direksiyon ısıtması da diğer kalemler arasında.

Kaputu altında 3.8 litre hacimli V6 motoru barındırmaya devam eden Palisade 295 beygir güç, 355 Nm tork üretebiliyor. İki veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilecek aracın şanzımanıysa 8 ileri vitesli, tam otomatik bir ünite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder