14 Nisan 2022 Perşembe

Kia Telluride


Kia da kardeş firma Hyundai gibi New York otomobil fuarı sırasında büyük SUV modeli Telluride'ın makyajlı halini sergiledi. Palisade'in aksine daha küçük tasarım değişikliklerine sahip olan modelin iç mekanıysa modernleşmiş.

İç tasarımı değişen LED farlar haricinde panjuru da yenilenen otomobilde donanım seçeneğine göre farklı görünüme bürünen ızgara yer alıyor. Tamponları da makyajlanan Telluride, yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri de sunmaya başlamış. Kapı altı korumaları hafifçe değişen otomobilin arka tampon köşelerine stopların ikinci bölümü dik şekilde eklenmiş.

Araziye daha uygun jant ve lastiklerle donatılan ve siyah trim parçalarıyla dikkat çeken iki donanıma da kavuşan Telluride, bu araçlarda 10 mm artırılmış yerden yükseklik sunuyor.

İç mekana geçildiğinde yeni logoya kavuşan direksiyon simidinin farklı göbeğe sahip olduğu görülebiliyor. Dijital gösterge paneli ve hemen yanına alınan daha büyük dokunmatik ekranın haricinde havalandırma ızgaralarının incelmesi gözlerden kaçmıyor. Makyajla birlikte yaşam alanında farklı döşeme renkleri de tercih edilebiliyor.

Kaput altında bir yenilik sunmayan otomobilin 3.8 litre hacimli V6 motoru 295 beygir güç, 355 Nm tork üretmeye devam ediyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken versiyona göre iki veya dört tekerlekten çekiş sistemi tercih edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder