15 Haziran 2023 Perşembe

Land Rover Discovery Sport


Land Rover modellerinin güncellenmesi hız kesmiyor. Büyük kardeşlerin ardından yenilikler ailede küçüklere de ulaşıyor. Sıradaki modelimiz olan Discovery Sport, mekanik anlamda büyük yenilikler içermese de iç mekanda değişim bariz.

Ön panjur ve tamponlarda ufak tefek tasarım yenilikleri sunan otomobilin çapları 21 inçe kadar çıkan jantları da yeni tasarımlara kavuşmuş. Yeni gövde renkleriyle tamamlanan dış güncellemelerin haricinde şarj edilebilir hibrit seçenek P300e'nin bataryaları, güncellenmiş yazılımla daha uzun menzil sunabiliyor.

İç mekanda yeni tasarımıyla üç kollu direksiyon simidi ve güncellenmiş dijital gösterge paneli karşımıza çıkıyor. Tamamen yenilenen orta konsolda daha büyük ve dışbükey bir ekran yer alırken bu parça altında daha büyük bir boşluk var. Selektör kolu küçülen otomobilin bu bölümüne kapaklı bir göz de eklenmiş. Havalandırma kumandalarıysa artık dokunmatik ekran içine gömülü.

2 yorum:

  1. Onur Selamlar.
    En yakın zamanda 1.5 litre hacimli ama 309 bg güç üreten phev modelinin testini yapıp bizimle paylaşabilir misin ?
    Senin değerli görüşlerin biz takipçilerin için çok önem arz ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Teste çıkarırlarsa herhangi bir PHEV modellerini incelemek isterim. Evoque için muhtemelen en başarılı seçenek demiştim hatta.

    YanıtlaSil