12 Mayıs 2023 Cuma

KG Mobility Rexton Sports Khan Culmen


SsangYong'un KG Mobility'ye dönüşmesi devam ediyor. Musso ismiyle tanıdığımız pick up modelini makyajlayan üretici makyaj öncesi modellerin de üretimine devam edeceğini duyurdu. Khan Culmen donanımına da kavuşan pick up kaputu altındaysa yenilik sunmuyor.

Sonunda LED farlara kavuşan aracın çok daha köşeli hale gelen ön bölümünde büyük panjur dikkat çekiyor. Çapları 20 inçe kadar çıkan jantların tasarımları değişirken yeni donanımda daha bol siyah renkli plastik gövde koruması kullanıldığı görülebiliyor. LED stopların da iç tasarımları yenilenirken kasa için birçok aksesuar sunuluyor.

Asıl görsel farklılığını iç mekanda sunan pick up aynı direksiyon simidini kullanıyor olsa da dijital gösterge paneli, yeni geniş dokunmatik ekran, dijital havalandırma sistemi kumandaları ve panellere şık bir şekilde gizlenmiş havalandırma ızgaraları yaşam alanını daha premium göstermiş.

Kaputu altında yenilk bulunmayan araçta 2.2 litre hacimli turbo Diesel motor kullanılıyor. 204 beygir güç, 441 Nm tork üretebilen ünite 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunuluyor. Ayrıca model 2 farklı kasa boyu sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder