11 Mayıs 2023 Perşembe

Hyundai i20


Hyundai'nin B segmentinde yer alan hatchback modeli i20 makyajlandı. Türkiye'de üretilen modelin kaputu altında yenilik bulunmazken iç mekanda da farklılıkları görmek zor. Sunulan yeni gövde renkleriyse asıl dikkat çeken değişiklik.

Üç yeni gövde rengiyle alınabilen otomobilin ön panjur ızgara tasarımı yenilenmiş. Ayrıca tamponun alt ve yanında bulunan hava girişleri yeni şekillerine kavuşmuş. Marka logosu da panuur üstüne çıkmış. Yeni jant tasarımları da sunan otomobilin arka tamponu da yenilenmiş. Daha büyük kısmı siyah renkte sunulan parçanın altında yer alan sahte difüzör çıkışı büyümüş. Reflektör ve sis farıysa daha yukarıya alınmış.

İç mekanda gövde rengine uygun trim parçaları sunan makyajlı i20'nin çarpışma önleme sistemine bisikletli tanıma özelliği eklenmiş. USB-C girişleri ve kablosuz güncellenebilen bilgi-eğlence sistemi de yeniliklerden. Kaput altındaysa 1 litre hacimli, turbo beslemeli motorun 100 ve 120 beygir güç üretebilen seçenekleri yer alıyor. Bu motorlar 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder