2 Ekim 2022 Pazar

Tata Tiago.ev


Tata'nın ürün gamı genişlemeye devam ediyor. Hindistan pazarına özel olan yeni model Tiago.ev, makul teknik verilerinin yanında güncel kurla 200.000 TL altında kalan fiyatıyla dikkat çekiyor. Modelde iki farklı batarya seçeneği sunulmakta.

Çok dikkat çekmiyor olsa da hoş bir tasarıma sahip olan otomobilde siyah renkli panjur ve ilginç desenli hava girişleriyle ön tampon görülebiliyor. Mavi trim parçaları elektrikli modelin detaylarından ki bu özellik, siyah renkli jantlarda da bulunuyor. Arka bölümdeyse küçük spoiler ve ilginç tasarımlı cam rezistansı dikkat çekiyor.

Modern duran iç mekanda dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli haricinde birçok fiziksel butonun bulunduğu da görülebiliyor. Üç kollu direksiyon simidi küçük bir göbeğe sahip ve dışarıda olduğu gibi yaşam alanında da mavi renkli trim parçaları görülebiliyor.

75 beygir güç, 114 Nm tork üretebilen elektrik motoruna sahip olan otomobilin 0'dan 60 km/s sürate ulaşması 5.7 saniye sürüyor. 19.2 kWh kapasiteli bataryayla 255 km menzil sunan otomobil 24 kWh kapasiteli ünitelerle 315 km menzile ulaşıyor. Küçük batarya sadece 3.3 kW AC şarj sunarken büyüğü 7.2 kW da sunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder