7 Ekim 2022 Cuma

Honda Prologue


Honda, elektrikli modellerine bir SUV ile devam ediyor. Büyük boyutlara sahip olan aracın satışa sunulacağı ilk bölgenin Kuzey Amerika olması bekleniyor. Prologue, markanın GM ile yapılan işbirliği sonucunda ortaya çıkmış.

Köşeli hatlara sahip olan araçta LED farların arasında bulunan siyah panjur, çamurluk ve kapı altlarıyla birlikte piyano siyahı renkte olan kapı kolları, tavan rayları ve yan aynalar dikkat çekiyor. Küçük bir spoiler ve yüzgeç antene de sahip olan SUV, LED stopları ve bagaj kapağının tasarımıyla arkadan bakıldığında Range Rover Evoque'u andırıyor.

4.877 mm boya, 1.989 mm genişliğe ve 1.643 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 3.094 mm olarak açıklanıyor. 6 bijonlu jantlarsa 21 inç çaplı. Bu arada Prologue'un tek ve çift motorlu seçenekleri bulunacak. Bu motorların güçleri ve batarya kapasiteleriyse henüz belirtilmedi.

İç mekanda çok büyük olmayan bir dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran, üç kollu direksiyon simidi, bol düğmeye sahip orta konsol ve çift renkli ön panel görülebiliyor. Trim parçalarıysa gümüş ve parlak siyah renkli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder