6 Ekim 2022 Perşembe

Aurus Komendant


Rusya'nın premium markası Aurus, dev boyutlara sahip yeni SUV modelini tanıttı. Hibrit bir güç ünitesine sahip olan aracın iç mekanı da lüks detaylarla dolu. Modelin Rolls-Royce Cullinan'a olan benzerliğiyse sürpriz değil.

Köşeli hatlarıyla öne çıkan tasarımında büyük ön panjur, kalın kromajlı trim parçaları, 22 inç çaplı jantlar, hemzemin tavan rayları, LED stoplar, köşeli egzoz çıkışları ve spoiler bulunan aracın boyu 5.380 mm, eni 2.004 mm, yüksekliği 1.820 mm ve aks mesafesi 3.100 mm olarak açıklanıyor.

Deri ve ahşap kaplamanın öne çıktığı iç mekanda iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranın haricinde arka koltuklar için yüksek lüks seviyesi sunulduğu görülebiliyor. İki adet çiftli koltuğa sahip bölümde tablet ekranlar, masaj, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlu koltuklarla buzdolabı bulunuyor.

600 beygir güç üretebilen hibrit güç ünitesinde 4.4 litre hacimli, çift turbo beslemeli bir V8 kullanılan araçta 9 ileri vitesli otomatik şanzıman, dört tekerlekten çekiş sistemi ve yükseklik ayarlı süspansiyon sunuluyor. 3.235 kg ağırlığa sahip olan modelin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 6.5 saniye sürerken maksimum sürati 220 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder