31 Ağustos 2022 Çarşamba

Škoda Vision 7S



Škoda'nın değişimi devam ediyor. Markanın yeni tasarım dilini yansıtan ilk konsept olan Vision 7S, geleceğin elektrikli Kodiaq modeli olarak kendisini gösterdi. Aslında seri üretime hazır olarak nitelendirilebilecek modelin teknik verileri henüz açıklanmadı.


İnce yapılı LED farlarıyla dikkat çeken otomobilin kaputunda diğer Škoda modellerinden de hatırlayabileceğimiz detaylar görülebiliyor. Büyük bölümü siyah ve korumalarla kaplı tamponsa, 22 inç çaplı jantların aksine araziye hazır bir görüntü çiziyor.

Kameralı yan aynalar ve gizlenmiş kapı kollarına sahip olan konseptin B sütunu da bulunmuyor. Kalın bir C sütunu ve çift yükseltili spoiler altında ince LED stoplar görülebiliyor. Çok çıkıntı yapmayan tamponsa öndekinin ikizi gibi duruyor.


6 adet tekli koltuğa sahip modelin ön bölümünde oval direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran görülebiliyor. Birçok dokunmatik kumandanın yer aldığı ara konsolun merkezindeyse tavandaki kameranın görüntüsünü dokunmatik ekrana yansıtabildiği bir bebek koltuğu yer alıyor.

Volkswagen grubunda yer alan diğer markaların da kullandığı elektrikli MEB platformunu kullanan konseptin teknik verileri açıklanmamış olsa da 89 kWh kapasiteli bataryalara sahip olduğu ve 200 kW şarj hızı sunabildiği açıklandı.

2 yorum:

  1. logo değişimi detaylarının bu haberde olması gerekmez miydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten artık arkada yaptıklarını öne, jantlara ve direksiyon simidine de taşımışlar. Çok dikkat çekici bir şey gibi gelmedi bana.

      Sil