31 Ağustos 2022 Çarşamba

Volkswagen Tavendor



Volkswagen'in Çin aşkı bitmiyor. Alman üretici bu pazara özel bir SUV daha tanıttı. Her yeni modeliyle birlikte dikkat çekicilik unsurları da artışta olan markanın büyük SUV seçeneğinde tek motorun iki farklı güç çıkışlı versiyonu sunulacak.

Atlas'ı andıran ön bölümünde LED farların haricinde logo ve üzerindeki bölüm de aydınlatmalı. Hatta ön çamurlukların üst kısmında bile ince aydınlatmalar var. Şık jantlar ve siyah renkte alınabilen tavanla yan aynalar yan görünümü dinamikleştirmiş. LED stopları da bagaj kapağı üzerinden birbirine bağlanan otomobilin egzoz çıkışları da sahte.


İç mekanında büyük bir yenilik bulunmayan otomobilde üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran kullanılıyor. Orta konsolu bulunmayan aracın kumandaları, vites selektörüyle birlikte ara konsola alınmış. 4.936 mm boya sahip olan Tavendor 2.015 mm genişliğe, 1.756 mm yüksekliğe ve 2.980 mm aks mesafesi sunuyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli motor bulunan aracın 186 ve 220 beygir güç üretebilen seçenekleri bulunuyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman standar donanımda yer alırken önden veya dört tekerlekten çekiş sistemi de motor ve donanım seçeneğine göre standart sunuluyor.

2 yorum: