31 Ağustos 2022 Çarşamba

Buick Envista


Buick'in tasarım anlayışında yaşanan değişim hayat bulmaya devam ediyor. Bu, en azından Çin pazarı için geçerli. Markanın daha önce Electra-X konseptiyle duyurduğu crossover da Envista ismiyle bu sayede gerçeğe dönüşüyor.

 
Sivri burun yapısında görülen ince yapılı LED farlar ve büyük ön hava girişi iddialı bir duruş sağlayan modelin 18 inç çaplı jantları çok büyük değil. Arkaya doğru alçalan tavan yapısı, ucu spoiler biçimli bagaj kapağı ve ince yapılı LED stoplarla süslenmiş. 4.638 mm boya, 1.816 mm genişliğe ve 1.565 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.700 mm.

Modern ve sade duruşa sahip bir iç mekana sahip olan otomobilde üç kollu diresksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran kullanılmış. Havalandırma kumandaları ve direksiyon üzerinde yer alan kumandalarsa fiziksel düğmelerden oluşuyor.
 

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip bir benzinli motor kullanılan otomobil 184 beygir güç üretebiliyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) donatılan modelin 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasıysa 7.9 saniye sürüyor. Aracın Kuzey Amerika'da satılacak seçeneklerindeyse 1.2 litre hacimli, 3 silindirli bir motor kullanılacak. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulacak model 138 beygir güç, 220 Nm tork üretebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder