10 Haziran 2022 Cuma

Nissan Altima


Nissan Altima, yenilenmesinin üzerinden geçen dört yılın ardından makyajlandı. Beklenenden hafif gerçekleşen güncelleme işlemi sonrasında daha çok ön görünüm değişirken kaput altında bir yenilik sunulmamış.

Yenilenen ön tamponunda hafifçe güncellenen bir panjur bulunan otomobilin 19 inç çaplı jantları da farklı tasarıma kavuşmuş. Yeni gövde renkleri haricinde stopların koyulaşması ve çiftli egzoz çıkışı arasında bulunan küçük difüzörün siyah renkte sunulması da farklılık olarak sayılabilir.

İç mekanda elden geçirilen trim parçaları ve döşemeler haricinde daha büyük bir dokunmatik ekran sunmaya başlayan Altima'nın kaputu altında 2.5 litre hacimli, atmosferik emişli ve 2 litre hacimli, turbo beslemeli üniteler kullanılıyor.

Büyük hacimli motor, önden çekişli araçlarda 191 beygir güç, 244 Nm tork üretebilirken dört tekerlekten çekişli modellerde 184 beygir güç, 241 Nm tork üretebiliyor. Turbo beslemeli üniteyse 251 beygir güç, 370 Nm tork üretiyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) bütün araçların standart donanımında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder