7 Haziran 2022 Salı

Lynk & Co The Next Day


Çinli üreticilerin konseptleri tanıtılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan konferansta ilginç bir modelle karşımıza çıkan Lynk & Co, markanın güncel yüzünü gelecekle birleştirmiş. Oldukça iddialı tasarıma sahip modelin kaputu altında hibrit bir ünite var.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobilin ön kısmında markanın imzası olan çift parçalı ve dikey yerleşimli far grubu bulunuyor. İleriye doğru açı alan tamponun altındaysa bir splitter var. Dev jantları tek bijonlu olan konseptin ön camı, cam tavanla birleşik.

Bütün kapıları yukarıya doğru açılan otomobilin yan camlarında çerçeve bulunmuyor. Yüksek bir arka bölüme sahip model ince LED stoplar ve küçük bir difüzörle donatılmış arka tamponla agresif bir duruşa sahip. Bu arada stopların üzerinde yer alan bölüm, seviyesi ayarlanabilir bir spoiler görevi de görüyor.

İç mekanı da dikkat çekici bir tasarım sunan konseptte dört adet tekli koltuk kullanılmış. Oval direksiyon simidinin ortasına küçük bir ekran yerleştiren  Lynk & Co, büyük bir dokunmatik ekrandan oluşan konsolu ön yolcunun önüne kadar uzatmış. Bu bölümde koyu renkli ahşap kaplama ve mavi Alcantara kullanılması da farklı bir görünüm ortaya çıkarmış.

Konseptin ürettiği güç hakkında detaylı bilgi paylaşmayan marka, gücün ön aksa bir benzinli motordan sağlandığını doğrularken arka aks için de bir elektrik motoru kullanıldığını belirtiyor. Bu sayede model dört tekerlekten çekişl hale geliyor.

1 yorum: