7 Haziran 2022 Salı

Qiantu K20


Çin'den ilginç modeller gelmeye devam ediyor. Qiantu'nun yeni spor otomobili, 2 kişilik oturma kapasitesine sahip benzer araçların aksine hatchback tasarımıyla dikkat çekiyor. Üstelik model elektrik motoruyla ilerliyor.

Alçak bir buruna sahip olan otomobilin önünde LED farlar olsa da panjur bulunmuyor. Büyük ve yatık ön camsa hatchback gövdeyle birleşince farklı bir görünüm ortaya koyuyor. Yan aynaları cam altlarına sabitlenen modelin kapı kolları da gizlenmiş.

Geniş bir B sütununa sahip olan otomobilde hafifçe çıkıntı yapan yan etekler de kullanılmış. Arkada ilginç yapılı bagaj kapağı camı ve Porsche modellerini hatırlatan LED stopların haricinde küçük bir difüzör de bulunuyor.

Açık renkli iç mekanda alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve dijital gösterge paneliyle birleşik kumanda panelleri bulunan araç çok geniş değil. Bu nedenle de koltuklar birbirine yakın konumlandırılmış. Havalandırma ızgaralarının asimetrik yapıları da farklı görünen noktalar arasında.

Henüz performans verileri paylaşılmayan araç, Çin basınına göre tek elektrik motoruna sahip olacak ve 0'dan 100 km/s sürate 4.7 saniyede ulaşabilecek. Basın fotoğrafları arasında aracı drift yaparken gösteren bir kare bulunması da motorun ve çekişin arkada olabileceğini gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder