9 Haziran 2022 Perşembe

Cupra UrbanRebel


UrbanRebel geri döndü. 2021 yılında çılgın görünümlü bir konsept olarak karşımıza çıkan elektrikli otomobil seri üretime yakın bir şekilde karşımızda. Cupra yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre konsept, seri üretime %95 hazır durumda.

Ana hatlarında büyük değişiklikler yapılmamış olan otomobil dikkat çekici görünümünü korumuş. 3 parçaya bölünmüş üçgen farlar ve büyük hava girişlerinin yer aldığı tampon üzerinde yer alan üç parçalı LED sis farları ön bölümü tamamlıyor.

3 renkli büyük jantlar, sarı renkli Brembo kaliperleri gizlerken yan aynalar ince kollarla cam altlarına sabitlenmiş. Gizlenmiş kapı kolları ve derin karakter çizgileri profili özetlerken arkada çift uzantılı spoiler, logoyu da içerisine alan LED stoplar ve büyük bir difüzör yer alıyor.

İç mekanda da köşeli hatları koruyan konseptte dört kollu direksiyon simidi, 3 parçaya bölünmüş dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, metal pedal seti, gizlenmiş havalandırma çıkışları ve üzerinde kumanda elemanı bulunmayan ara konsol dikkat çekiyor.

Henüz teknik verileri kesinleşmemiş olsa da MEB platformu üzerine geliştirildiği belirtilen araçta 226 beygir güç üretebilen elektrik motoru görev yapacak. 4.030 mm boya sahip olan araç önden çekişli ve 0-100 km/s deparını 6.9 saniyede tamamlayabiliyor. Menzilse 440 km olarak belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder