4 Ocak 2022 Salı

Toyota Hilux GR Sport


Toyota, ünlü pick up modeli Hilux'ın GR Sport armalı versiyonlarını Avrupa pazarlarında da satışa sunuyor. Kardeşlerinden görsel olarak farklılaşan aracın kaputu altında tanıdık bir motor yer almaya devam edecek.

Karartılmış ön panjurunun içerisinde logo yerine marka ismini kullanan aracın bu kısmında GR Sport logosu da dikkat çekiyor. Ön tampon köşeleri ve 17 inç çaplı jantların tasarımı da farklılaşmış. Yan aynalar ve kapı kollarıysa piyano siyahına boyanmış. Ayrıca yüzgeç anten de GR Sport'un standart donanımında.

Farklı bir süspansiyon sistemiyle donatılan aracın iç mekanında kırmızı trim parçaları ve dikiş iplikleri, karbon fiber görünümlü kaplamalar, metal pedal seti ve birçok yerde kullanılan GR Sport armaları dikkat çekiyor. Daha yüksek yan desteklere sahip ön koltuklarda deri-süet döşeme kullanılmış.

Kaputu altında 2.8 litre hacimli turbo Diesel motoru kullanmaya devam eden pick up, 204 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder