6 Ocak 2022 Perşembe

Chrysler Airflow


CES 2022 ile birlikte elektrikli otomobil yağmuru başladı. Özellikle A.B.D. merkezli üreticiler, kendi evlerinde düzenlenen fuarda bu tip modellerini tanıtma konusunda birbiriyle yarışıyor. İşte Chrysler'ın elektrikli SUV konsepti Airflow.

Dinamik bir görünüme sahip olan otomobil ince yapılı panjur ve farlarıyla dikkat çekiyor. 22 inç çaplı jantlar ve çamurlukları birbirine bağlayan karakter çizgisi güçlü duruşu pekiştiriyor. Siyah renkli tavan, ince yapılı yan ayna ve hemzemin kapı kolları da yan bölümde gözden kaçmayan detaylar arasında.

Arka kısmı da dinamik duran aracın bu kısmında yer alan tamponun kenarlarında şık hava geçişleri, altında da büyük bir difüzör yer alıyor. Arka bölümü boydan boya geçen LED stoplar ve spoiler de sportif görünüyor.

İç mekanında sürücü ve yolcu önünde bulunan ekranlar, üst ve alt kısımları düzleştirilmiş direksiyon simidi, büyük dokunmatik ekran, dört adet tekli koltuk, çift katlı orta konsol, panoramik cam tavan ve arka koltuklara özel ekranlar dikkat çeken otomobil arkada da önde olduğu gibi büyük bir konsol sunmakta.

2028 yılından itibaren tamamen elektrikli otomobiller üreteceğini açıklayan Chrysler, Airflow'da bir çift elektrik motoruna yer vermiş. Her biri 204 beygir güç üretebilen üniteler sayesinde model dört tekerlekten çekişli. Pilleri hakkında kesin bir bilgi olmayan otomobilin yaklaşık 650 km menzile sahip olması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder