15 Temmuz 2021 Perşembe

Kia Carnival Hi Limousine


Kia'nın geçtiğimiz yıl yeni neslini tanıttığı MPV modeli Carnival süper lüks seçeneğine kavuştu. Yükseltilmiş gövdesiyle dikkatleri üzerine çeken aracın iç mekanı birçok lüks otomobilinkini aratmıyor.

Üzerine bir port bagaj eklenmiş gibi duran aracın standart versiyondan bir diğer farkı da yanlara eklenen basamaklar. İç mekandaysa durum biraz farklı. Sadece dört koltuğa sahip olan otomobilin arka koltuklarında istenebilecek en yüksek lüks seviyesu sunuluyor. Isıtma, soğutma ve masaj fonksiyonlu üniteler bacak desteklerine hatta ayak masaj ünitelerine sahip.

Bu bölüme özel ses ve havalandırma sistemine sahip olan Hi Limousine'de perdeler ve ek LED aydınlatmalar da görev yapıyor. Birçok çekmeceye de ev sahipliği yapan kısımda ısıtma ve soğutma özelliğine sahip bardaklıklar ve buz dolabı da bulunuyor.

Tabanı ahşap kaplanan otomobilde 21.5 ekran televizyon da yer alıyor. Ambiyans ışıklandırması farklı renklerde seçilebilirken yaklaşık 29 cm yükselen tavan sayesinde iç mekan daha ferah hale gelmiş. Arka kısımda kumandalar dokunmatik ekranlardan veya telefondan yönlendirilebiliyor. Bagajda tavana askılar için bir boru eklenirken tabanda da gizli gözler yer alıyor.

Kaput altında 3.5 litre hacimli bir V6 motor barındıran ara. 295 beygir güç, 355 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımansa standart donanımda sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder