14 Temmuz 2021 Çarşamba

Boldmen CR4


Özel üretim araçların önü açık gibi görünüyor. Harald Käs, Michael Käs, ve Friedhelm Wiesmann tarafından kurulan Boldmen, üçlünün tecrübelerini bir araca dönüştürmelerini sağlamış. Wiesmann, daha önce zaten bu tip bir firmaya sahipken Michael Käs, RUF ve Alpina ikilisinde çalışmış.

Oranları, gövde seçeneği ve yan aynalarından anlaşılabileceği gibi temellerinde bir BMW Z4 yatan otomobilde büyük bir ön panjur ve garip olarak nitelendirilebilecek farlar görev yapıyor. Ön çamurluklar arkasında hava çikişları bulunan CR4'ün gövdesi karbon fiberden üretilmiş.

Arka bölümde aşağıya doğru açı alan bagaj kapağı ve yine "farklı" duran stoplar görülebiliyor. Dörtlü egzoz çıkışıysa sportif bir duruşa sahip.

İç mekan görüntüleri paylaşılmayan aracın burada Z4'e göz kırpması sürpriz olmayacaktır. Kaput altında görülen sıralı 6 silindirli, 3 litre hacimli, turbo beslemeli motor da BMW'den alınmış ve 408 beygir güç üretebilecek şekilde modifiye edilmiş. Aracın 0-100 km/s deparı 3.9 saniye olarak açıklanıyor.

1 yorum: