12 Ağustos 2020 Çarşamba

Kia Stinger


Kia'nın sportif liftback modeli Stinger hafifçe makyajlandı. İlginç şekilde ön bölümde yoğunlaşmayan güncellemeler sonucunda özellikle iç mekanda değişim yaşanmış. Motor seçeneklerindeyse bir yenilik yaşanmamış.


Yeni gövde renkleri ve jant tasarımlarıyla bizleri karşılayan otomobilin ön bölümünde daha koyu renkli farlar ve farklı renklerde trim parçaları bulunuyor. Stopların iç tasarımlarını yenileyen Kia, bu parçaları bagaj kapaında birleştirmiş.

Kia logosunu Stinger arması ile değiştiren marka tampon altında yaptığı yeniliklerle daha büyük egzoz çıkışı çerçeveleri, difüzör ve daha uzun reflektörler kullanmış. Ayrıca yine yeni eklenen "Siyah" paketle kromajlı parçaların siyah renge boyanması sağlanmış.


İç mekanda farklı renklerde döşemeler sunmaya başlayan Kia, trim parçalarını da yenilemiş. Yenilenen direksiyon simidinin alt kısmı düzleştirilmiş ve daha geniş alana yayılan ambiyans ışıklandırmasına 64 renk seçeneği eklenmiş. Dokunmatik ekransa artık çok daha geniş.

Kaputu altında da bir yenilik bulunan otomobilin 2.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motoru 305 beygir güç, 422 Nm tork üretebiliyor. Ünite, arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder